Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 11-Nov-2008 06:19
Kek My Hubby With Love hehehee
Pecah perut staff hubby saya tengok kek ni...hehehe..Oleh kerana terlalu letih wording atas papan kek sampai silap menulisnyer...heart jadi heat erm..apa nak buat sebb letih sgt last week cakes order melampaui batas padi! So saya terpaksa buat kek ni betul betul pada tarikh hari lahir beliau cepat-cepat lepas tu tengahari hantar ke florist suruh cina kedai hantarkan sekali kek dan hadiah utknyer .Surprise....!!!...Tahun ni dia dapat sun glasses jenama Dunhill , tak apala..setahun sekali.... LOL




© Pidgin Technologies Ltd. 2016