Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 13-Nov-2009 15:11
Computer Cake!
Ini pula kek computer , ada ke mcm computer...?? Adala sikit agaknya yer...jadila.... Ada cerita lucu disebalik pembikinan kek ni...Saya buat dalam masa satu hari setengah sahaja..sehari bakar kek setngah hari lagi pembikinannya..Memg rumit kek ni...erm...tengok pun dah boleh tahukan...Cerita lucunya ialah , bila dah separuh siap , cuma dlam proses utk final touch, saya selalu tersasul ingatkan computer betul sebb desktop cuma bersebelahan computer kek ini saja...Semasa ingin surf internet saya pegi mengadap kek ni sebb dah mcm computer ! LOL LOL LOL Lupa la pulak ini ialah kek. :-D Kek ni semua benda boleh makan kecuali papan kek tu ler...Kalau ada yg nak makan boleh la...jugak...tapi kena sedia gigi berbentuk gergaji baru boleh makan sekali ngan board kek tu yer.. :-( Mouse tu dalam dia kek oren , belakang computer yg seketul 4 segi tu kek rainbow, monitor depan kek mable dan bawahnyer kek oren + marble.. Keyboard kek oren dan coklat pula , coklat cadbury toww... :P Kalau saya diberi pilihan nak makan apa kat kek computer ni...saya akan pilih keyboard sebb ada coklat cadbury , saya dah jemu makan kek yg saya buat kecuali saya makan kek yang orang lain buat... :-D





© Pidgin Technologies Ltd. 2016